Welkom

WELKOM – WELCOME – WILKOMMEN – BIENVENUE – FOGODTATÁS!

dsc_0171

Welkom in uw tijdelijke thuis in een stukje Hongarije.

Van bij het ochtendgloren tot aan de zonsondergang geniet u van het lichtspel en de mooie verzichten. Je verblijft in de mooiste provincie van Zuid-West Hongarije, te midden van een sublieme, heuvelachtige omgeving.

Tijdens je verblijf beleef je de nodige couleur locale, in het nostalgisch ogende dorpje Kishárságy. De charmante inwoners ontmoet je in het fraaie cafeetje of tijdens je aankopen in het dorpswinkeltje.

Onze villa leent zich uitstekend tot een zalige vakantie voor rustzoekers, wandelaars, natuurliefhebbers, hondenbezitters, vissers en ruiters.

Niet in het minst omwille van het Mediterraans klimaat. De vele uurtjes zon garanderen u een heerlijke vakantie. Je ontspant hier instant. Ook een bezoekje aan de geneeskrachtige warmwaterbronnen en thermaalbaden waar Hongarije om bekend staat, mag zeker niet aan uw vakantiebeleving ontbreken.

Cultuur vind je om de hoek, de universiteitsstad Pécs werd in 2010 nog tot Europese culturele hoofdstad gekroond.

Ook het fraaie Boedapest, de koningin van de Donau, behoort tot één van de mooiste steden van Europa. UNESCO- werelderfgoedsites scharen zich naast tal van gezellige koffiehuizen en rijke architectuur. Vergaap je aan de boulevards of slenter er door kleine steegjes. Met de auto ben je ook snel in het Kroatische Zagreb.

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Daarom vinden wij het een must om elke gast persoonlijk te begroeten. Bij aankomst bieden wij u graag een drankje (wat dacht je van een wijntje gemaakt van druiven uit onze eigen wijngaard?) met versnapering aan. Tijdens deze kennismaking vertellen we je graag meer over de woning, de regio en de bezienswaardigheden. Geen vraag of verzoek is ons te veel!

Willy en Tania.